LET OP: Momenteel heeft de Belgische provider Mobile Vikings ons betaalnummer geblokkeerd. Dit betekent dat Mobile Vikings-klanten helaas geen gebruik kunnen maken van de dienst.
Wij verwachten rond begin augustus een oplossing hiervoor. Excuses voor het ongemak.

Registreren Versleutelde verbinding

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Je hebt een veilig wachtwoord.

Tip: Wil je eerst weten hoe de website werkt voordat je een account aanmaakt? Ga dan naar de inlogpagina en log in met als gebruikersnaam: "test" en als wachtwoord ook: "test".

Gebruikersnaam: Niet hoofdlettergevoelig.
Voornaam:
Achternaam: Tussenvoegsel (indien van toepassing) + Achternaam.
Wachtwoord: Je wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen.
Herhaal wachtw.:
E-mailadres: Voor bevestigingsmail na uitbetaling.
Bitcoin-adres: Een Bitcoin-adres om uw saldo op te ontvangen is al binnen 10 seconden aangemaakt. Bekijk uitleg »
IBAN: Dient in het geval van een abonnement overeen te komen met het IBAN bekend bij de telecomprovider.
Ten name van: Dient overeen te komen met de gegevens bekend bij de telecomprovider.
Woonplaats:
Klik op de onderstaande checkbox om te bewijzen dat u een mens bent, en geen robot:

Ik bel met een telefoon op een Belgisch netwerk, en wil daarom graag een Belgisch betaalnummer.

Ik bel (onder andere) met een zakelijke aansluiting.

Door deze website te gebruiken ga je met de volgende voorwaarden akkoord:
1. Algemeen:
1.1 Als Thoorn.nl ooit zal stoppen, worden de tegoeden van de gebruikers met een minimaal openstaand tegoed van € 3,00 volledig uitbetaald, tenzij dit door bepaalde instanties onmogelijk wordt gemaakt.
1.2 De gebruiker dient zichzelf op de hoogte te stellen van de voorwaarden van zijn/haar provider met betrekking tot beltegoed cashen.
2. Website:
2.1 Thoorn.nl is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in de website of foutief verstrekte gegevens en/of informatie. De gebruiker kan een e-mail naar de beheerder sturen om deze op de hoogte te stellen van de eventuele fout, en de beheerder zal de fout dan zo spoedig mogelijk proberen te herstellen.
2.2 Thoorn.nl kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor (te) hoge rekeningen door gebruik of misbruik van de op de website beschikbaar gestelde diensten.
3. Account en uitbetalingen:
3.1 Per persoon is één account toegestaan. Bij controle kunnen de meerdere accounts worden verwijderd. Meerdere telefoonnummers per account is wel toegestaan.
3.2 Alle gegevens dienen naar waarheid te worden ingevuld.
3.3 Het is niet toegestaan om gebruik te maken van de door de website aangeboden diensten met een vaste- of buitenlandse telefoonlijn, of een telefoonaansluiting waarbij de gegevens van de telecomprovider niet overeenkomen met de gegevens die bij Thoorn.nl bekend zijn.
3.4 Als er zich een geval van fraude, misbruik of enige activiteit die door Thoorn.nl of door de telecomprovider als onbehoorlijk of illegaal wordt verondersteld, ontdekt wordt, is het mogelijk dat het openstaande tegoed niet uitbetaald wordt en dat de gebruiker wordt geblokkeerd voor verder gebruik van de diensten. Eventueel kunnen er juridische stappen worden ondernomen.
3.5 Normaliter wordt er uitbetaald binnen vijf werkdagen. Mocht de telecomprovider meer onderzoek willen doen over de gemaakte gesprekken en/of SMSjes, mochten er verdachte activiteiten op de website plaatsvinden of verzoekt de provider om een andere reden te wachten met de uitbetaling naar de klant toe, dan kan de uitbetaling worden uitgesteld, totdat duidelijk is of het tegoed definitief aan de klant uitbetaald mag worden of dat het bedrag mogelijk nog teruggevorderd wordt of terugbetaald dient te worden.
3.6 Wilt de telecomprovider om een bepaalde reden de uitbetaling terugvorderen of niet aan de klant uitkeren, dan kan het openstaande tegoed niet aan de gebruiker worden uitgekeerd.
3.7 De dienst is enkel bedoeld om overgebleven beltegoed geld terug te krijgen. Het is dan ook niet toegestaan om te bellen met een aansluiting zonder beltegoed (maar enkel belminuten) of een aansluiting die pas net in gebruik is.
4. Privacy:
4.1 Je gegevens kunnen gebruikt/doorgegeven worden om eventuele fraude/misbruik op te sporen en/of aan te geven of om eventuele geldende wet- en regelgeving, wettelijke procedure of een afdwingbaar verzoek van een officiële instantie na te komen. In overige gevallen worden je gegevens onder geen enkele voorwaarde misbruikt, verkocht of doorgegeven aan derden.
5. Overige bepalingen
5.1 In alle gevallen waarin de algemene voorwaarden niet voorziet, beslist Thoorn.nl in alle redelijkheid.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.
Je kan de gegevens altijd nog wijzigen nadat je geregistreerd bent.
Na registratie wordt er een e-mail naar je e-mailadres gestuurd ter activatie. Tot die tijd kun je nog niet inloggen!