Door een technische fout werkte het contactformulier enkele dagen niet correct. Heb je de afgelopen dagen (t/m 18 juni) contact proberen op te nemen via het contactformulier? Neem dan opnieuw contact op.
Weten hoeveel wij voor je overgebleven hollandsnieuwe-tegoed uitbetalen? Bereken opbrengst en ga aan de slag »

Hollandsnieuwe ongebruikte belminuten

Bij hollandsnieuwe is belminuten meenemen naar de volgende maand helaas niet mogelijk. Gelukkig is het bij ons mogelijk om je overgebleven tegoed aan het einde van de maand terug te krijgen.
Wegens regelgeving van diverse instanties is het helaas niet meer mogelijk om direct waardebonnen of geld voor je hollandsnieuwe beltegoed terug te krijgen (belminuten cashen). Door naar ons betaalnummer te bellen kun je eenvoudig je beltegoed omzetten, waarbij je nu Bitcoins en andere cryptocurrencies kunt ontvangen voor je beltegoed. Wij geven je de hoogste uitbetaling!
Vervolgens kun je met behulp van onze handleiding je Bitcoins of andere cryptocurrencies verkopen voor geld op je bankrekening, gebruiken als investering of besteden bij bijvoorbeeld een webwinkel.

Voor wie?

Geschikt voor alle hollandsnieuwe-klanten met belminuten over.
Ook geschikt als je MB's of SMS over hebt bij hollandsnieuwe.
Niet geschikt voor andere providers met overgebleven MB / MIN / SMS.

Hoe werkt het?

Je hollandsnieuwe beltegoed inwisselen kan in drie eenvoudige stappen:
1. Maak een account aan en bel naar ons betaalnummer (0900-nummer). De kosten worden verrekend met je hollandsnieuwe beltegoed.
2. Dien een uitbetalingsverzoek in en kies het gewenste product om je saldo te laten uitbetalen (in Litecoin, Bitcoin of Ethereum).
3. Je kunt het saldo nu met onze handleiding besteden, omzetten naar geld op je bankrekening, gebruiken als investering, of omwisselen voor één van de elf andere ondersteunde cryptocurrencies.

Zodra je een uitbetalingsverzoek indient betalen wij je saldo binnen vijf werkdagen uit naar je Bitcoin-, Litecoin- of Ethereum-adres. Over het algemeen gebeurt het dezelfde dag al!

Onduidelijkheden?

Geen ervaring met cryptocurrencies kopen met je beltegoed? Geen probleem, wij helpen je hiermee na het aanmaken van je account.
Is er iets anders onduidelijk of twijfel je? Stuur een e-mail met je vraag, of neem telefonisch contact met ons op.