Als er één een goed idee heeft, volgen er meer. Thoorn.nl is in verhouding tot de uitbetalingstermijn veruit de voordeligste!


Een greep aan andere vergelijkbare websites:
Let op: Thoorn.nl heeft geen ervaring met de werking en betrouwbaarheid van de onderstaande websites, dus gebruik is op eigen risico.
Website Uitbetaling ▴ Minimaal op te sparen bedrag Uitbetalingstijd
Sparenmetjebeltegoed.nl Waarde aan Bitcoins: ± 52% van het beltegoed € 5,00 DBinnen 5 werkdagen.
Bel je voor meer dan € 10 per maand, dan 30 dagen na het einde van de maand (dus max. 61 dagen)

En bij Thoorn.nl:

Waarde aan Bitcoins / Litecoins / Ethereum: ± 59% van het beltegoed (incl. providerkosten). Uitbetaling mogelijk vanaf € 2,00. Uitbetaling doorgaans binnen 5 werkdagen; meestal dezelfde dag al!

Maar dat is nog niet alles!

Ook biedt deze website mogelijkheden die de meeste andere websites niet hebben:
  • Gebruikersgemak. De website is erg gebruiksvriendelijk. De werking en de kosten van de diensten worden duidelijk op de website uitgelegd. Mocht er toch eens iets onduidelijk zijn, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op, en krijg op deze manier snel opheldering. Ook biedt de website een uitermate makkelijke manier van beltegoed omzetten. Je hoeft er in de meeste gevallen niet eens voor achter de computer te zitten.
  • Gespreksdetails. Je hebt altijd een duidelijk overzicht van de gemaakte gesprekken.
  • Bellen via nummerherkenning. Indien je bellen met nummerherkenning voor je telefoonnummer activeert, hoef je bij betaallijn van € 1,30 per gesprek zelfs geen pincode in te toetsen. Nadat je minimaal 4 seconden verbonden bent geweest (dit is zodra de betaallijn om een pincode vraagt), kan de verbinding gewoon worden verbroken, zonder een pincode in te toetsen. Bij de betaallijn van € 0,80 per minuut hoef je dan i.p.v. een pincode alleen maar een "0" in te toetsen.
  • Een per-minuut-betaallijn. Je betaalt daarbij zolang je aan de lijn blijft. Hang je op, dan stopt de betaling. Dit is een ontzettend makkelijke manier van beltegoed omzetten, omdat je zo in één lang gesprek een groot bedrag kunt opbellen, terwijl je in de tussentijd iets anders kunt doen.
  • Transparantie. Via de Rekenhulp krijg je altijd duidelijk van tevoren te zien hoeveel je voor je beltegoed terugkrijgt.
  • Een zeer goede service. Dit is zeker belangrijk bij een website. Gaat er iets mis of heb je een vraag, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op, en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.